אחרי ההצלחה של המינילוג שהגיעה בפסגת הרנסנס של הסינטיסייזרים האנלוגיים, המשיכו korg לזעזע את עולם הסינתזה עם המונולוג. כאשר המינילוג הוכוון לתפקידים פוליפוניים, השכילו המהנדסים של קורג להוסיף את המונולוג למשפחה. סינטיסייזר מונופוני נושך במיוחד כאשר הפילטר שלו תוכנן במיוחד עבור אותם תפקידים חצופים כמו: ליינים של בס, הקשות, לידים חורכים ושלל שילובים של כל אלו. בניגוד להרבה מהמתחרים שלו, המונולוג מכיל זכרון פנימי ומאפשר שמירת פריסטים - 100 פריסטים!
עם כפתור ייעודי לכל פרמטר, המונולג משאיר את משימת תכנות ועיצוב הסאונד בידיים ובאוזניים בצורה הנגישה והאינטואיטיבית ביותר.
עובד עם בטריות או שנאי (לא מסופק) ניתן לרכוש ספק כח (שנאי) לעבודה ללא בטריות - לחץ כאן
למרות המעגל האנלוגי הטהור, korg לא חסכו מאיתנו את המרכיבים החשובים מהעולם הדיגיטלי:
שמירת פריסטים (80 מקוריים ועוד 20 של למשתמש), Micro Tuning המאפשר יצירת סולמות חדשים אשר אינם בהכרח אקספוננציאלים (12 סלוטים לאיחסון של סולמות) וסיקוונסר המעניק קביעת שינויים בפרמטרים שונים לאורך זמן וכתיבת אוטומציה לאורך הסיקוונסר.
הסאונד ה-״נושך״ שהגיע מתוך כוונה להשלים את מה שהיה אולי חסר במינילוג הפוליפוני, אומץ ישר ע״יי אומנים מכל הז׳אנרים כאשר הבולט מביניהם הוא כמובן Aphex Twin - Richard D. James
אשר תיכנן והינדס פריסטים במיוחד עבור המונולוג. אם זה לא מובן, מעבר לכלי מוזיקלי חדשני, תרכשו גם חלק קטן מהמוח של Aphex Twin בתוך המונולוג. גם אם אנחנו נשמעים קצת כמו גרופים - לא איכפת לנו, אנחנו לגמרי גרופים!